Hotel Vergina

Hotel Vergina este situat in statiunea Skala Potamia , pe strada principala ce duce spre Limenaria , la o distanta de 90 m de golful Golden Beach.

COVID - 19

Datorită pandemiei (covid - 19), hotelul Vergina va lua toate măsurile de protecție necesare, pentru siguranța și sănătatea dvs. din cauza cazării. Vor fi anticeptice în toate zonele, mănuși o singură utilizare și semne pentru o distanță sigură. Ar trebui să fii curajoasă și să păstrezi distanța pentru siguranța personală.


Scurt istoric

Hotelul opereaza din 2005 cu numar de inregistrare la EOT 01 03 K 03 2A 00171 0 1. Ofera o vedere frumoasa catre munte si mare . Are 15 camere si o curte interioara cu leagane si zona de barbeque. Curatenia este una dintre prioritatile noastre si obiectivul principal satisfacerea clientului.

 


Locatie

Insula Thassos este situata in Nordul Marii Egee iar soseaua care inconjoara insula are aproximatic 100 km. Cel mai inalt munte are o altitudine de 1208 m - varful Ipsario. In statiunea Skala Potamia turistii isi pot petrece timpul liber in numeroasele taverne , patiserii , fast food-uri, baruri de zi si de noapte . Aici turistii se pot relaxa pe cea mai mare plaja cu nisip de pe insula. 

 

 

 

Vă mulțumim pentru încredere și sprijin.